Apple

Övertyga din arbetsgivare att ge dig en MacBook!

Alla borde få välja it-prylar efter tycke och smak. Men så är det inte. Och många gånger beror det på gamla fördomar som inte längre stämmer. Det vill Atea eShop och Apple ändra på.

Uppdrag och lösning

KWD Studio fick i uppdrag av Atea eShop och Apple att ta fram en kampanj som ska ge fler möjligheten att använda Mac på jobbet. Resultatet blev en kampanj riktad direkt till arbetstagare, full av instruktioner, tips, information och argumentation som hjälper hen att få använda Apple på jobbet genom att slå hål på myter. Ett MythBusters för Apple-skeptiker!

Kampanjen går i Googles annonsnätverks samt i Atea eShops egna kanaler.

Det är klart att du vill ha ett par Apple-lurar!

Ett smakprov

It-chefer jublar: Mac och it-avdelningen gillar varandra!

Apple passar smidigt in i den befintliga it-miljön, oavsett om ni har tio enheter eller tusen. En MDM-lösning gör det enkelt att hantera så många Mac-datorer du vill. Trådlös driftsättning gör att it-teamet kan konfigurera och hantera enheterna på distans och anpassa inställningsprocessen efter teamet. Så varje Mac, iPad, iPhone och Apple TV är redo att användas redan från start.

Välj fritt med Mac som tjänst

Med Mac som tjänst kommer du till det fria valet. Du bestämmer vilka komponenter du vill använda — kanske allihop? Alltså antingen Mac, managering, finansiering och support som en komplett tjänst, eller endast de delar du väljer. Som Sveriges enda Authorized Enterprise Reseller för Apple har vi högsta certifieringsnivå på våra konsulter. Hör av dig så berättar vi mer!

Mejla texten och få din it-chef att jubla!

Fler uppdrag