Om KWD Studio

KWD Studio är en byrå med fokus på innehållsdriven digital marknadsföring. Vår expertis rymmer allt från kartläggning, konceptutveckling och kampanjstrategi till innehållsproduktion, aktivering och analys. Vi utgår alltid från målgruppers beteende och mediakonsumtion för att utforma träffsäkra marknadsinsatser. Kontakta oss och berätta om er utmaning!

Den längre versionen

Vårt uppdrag: att hjälpa varumärken att nå fram till sin målgrupp. Det kan innebära väldigt olika saker. Ibland handlar det om att ett varumärke måste bli tydligare i sin kommunikation. I andra fall att identifiera och nå helt nya målgrupper. I vissa fall är uppdraget kort och gott att skapa mer effektiv marknadsföring för att öka försäljningen. Vår expertis rymmer allt från insiktsarbete och målgruppsanalys till koncept och strategi, innehållsproduktion, kampanjstrategi såväl som aktivering, uppföljning och analys.

Ett brett nätverk av expertis

KWD Studio består av ett antal strateger och kreatörer som har varumärkespositionering och marknadsföring i fokus. Med ett stort nätverk av kreatörer, fotografer, producenter, skribenter, art directors och set designers har vi möjligheten att hjälpa er med allt från en sociala mediestrategi till en integrerad varumärkeskampanj. Vi kommer aldrig sälja på er något bara för att vi har kompetensen, vad vi gör baseras alltid på era behov.