Vi är KWD Studio

Seniora strateger med ett brett nätverk av kreatörer och experter, fotografer, klippare, 3D-animatörer, art directors, set designers, utvecklare, UX:are och skribenter. Vill du samarbeta, eller behöver du hjälp med något? Hör av dig!

 • Porträtt på Karolina Westerlund

  Karolina Westerlund

  VD och innehållsstrateg
  karolina@kwdstudio.se
  073 676 33 40

  Senior innehållsstrateg med fokus på plattformar och webbplatser. Mångårig erfarenhet av digitala förändringsprocesser och digital kommunikation som stärker varumärken och deras affärer.

 • Porträtt på Jonatan Ericson

  Jonatan Ericson

  Innehållsstrateg, analys
  jonatan@kwdstudio.se
  073 500 21 60

  Digital strateg med fokus på innehåll och målgrupper. Med erfarenhet från näringsliv, public service och kommunikationsbyrå har Jonatan bred kunskap om digitala redaktionella plattformar.

 • Porträtt på Jon Dreierbakken

  Jon Dreierbakken

  Konceptutvecklare
  jon@kwdstudio.se
  070 021 95 12

  Strateg, konceptutvecklare och kreatör med lång erfarenhet av innehållsdriven marknadsföring och kommunikation. Tagit fram flera prisade koncept och kampanjer för varumärken som Microsoft, Tele 2 och UNICEF.

 • Porträtt på Hannah Kirsebom

  Hannah Kirsebom

  Innehållsstrateg, copy
  hannah@kwdstudio.se
  070 851 47 17

  Innehållsstrateg med mångårig erfarenhet av innehållsproduktion, strategi, varumärkesförflyttning och marknadsföring. Projektledare, strateg och copywriter för stora kunder inom såväl näringsliv som offentlig och ideell sektor.