Atea

Analoga bilder möter digital vardag

Vi fick i uppdrag att uppmärksamma en laptop gjord för att skapa och klara tunga renderingar i det hybrida arbetslivet. Som lösning tog vi fram en montagefilm av analoga stillbilder mixat med rörliga klipp.

Uppdrag

Microsoft Surface Laptop Studio 2 är gjord för att passa ett kreativt yrke i det hybrida arbetslivet. Vi fick i uppdrag att skapa intresse för produkten mot en målgrupp inom design, arkitektur, reklam och mediaproduktion. Som lösning tog vi fram en kampanj med reklamfilm, annonser och innehåll till kampanjsida.

Microsoft Surface Laptop Studio 2 med Atea eShop

Lösning

För att skapa en känsla av verklighet och närvaro valde vi att göra en montagefilm av analoga stillbilder mixat med korta filmklipp. Vi följer en person i det hybrida arbetslivet i situationer med dokumentär känsla, och placerar produkten i en livsstil som matchar målgruppen.

Ur materialet lyfte vi bilder för annonser och kampanjsida. Genom annonserna drev vi trafik till en kampanjsida med förklarande texter om produkten. Kampanjen aktiverades med en mix av räckvidds-kanaler för att skapa intresse och kännedom, och trafikdrivande annonsytor för konvertering.

På väg med Microsoft Surface Laptop Studio 2

Fler uppdrag